IdentificacióAudicions diverses 2010 PDF Imprimeix Correu electrònic

Aplec de Sant Martí

Va tenir lloc el segon diumenge de novembre -enguany el dia 14. Tot i que feia un tràmpol de vent força considerable, hi va concórrer molta gent de Cassà i de les contrades veïnes, que varen poder gaudir de tota una sèrie d’activitats matinals: missa cantada, jocs per a la mainada, una exhibició de trial, una degustació de castanyes... I, no podia ser s'una altra manera, de sardanes.
La part musical de la missa i de les sardanes varen ser a cura de la cobla la Principal de Cassà.

Actes sardanístics de la festa major

El dijous, dia 27 de maig, va haver-hi dos actes relacionats amb el centenari de la “Principal de Cassà”, que varen ser la presentació de la revista “Plecs” i l’exposició commemorativa d’aquesta efemèride; el primer a la sala de plens de l´ajuntament i el segon a la sala de l’Estació. El divendres va tenir lloc la Nit dels Músics, de la qual trobareu informació detallada aquí.

El diumenge i el dilluns de la Festa Major, s’hi desenvoluparen les sardanes habituals, el primer dia amb la Principal de Banyoles i el segon amb la Flama de Farners i la Selvatana.

El dimarts hi hagué un altre acte que forma part del centenari, que va tenir lloc a la carpa de l’Aldric a partir de 2/4 de 7 de la tarda. Va començar amb tres sardanes i Concert amb la “Principal de Cassà”. I va acabar amb un concert de la Jove Orquestra de Cassà.

Celebració del 35è aniversari

El 21 de febrer els Amics de la Sardana van celebrar el seu 35è aniversari amb una doble ballada de sardanes a cura de les cobles Foment del Montgrí i la Flama de Farners al Pavelló Polivalent Municipal.

Per celebrar l'aniversari, a mitja part es varen servir galetes amb moscatell i vi ranci. La festa va ser un èxit tant per les sardanes interpretades com per la gran assistència de gent, que pràcticament omplia el recinte Polivalent.

Aquest acte comptava amb la col·laboració de l'Ajuntament de la vila i d'Agroselva.

Ballada a Sant Vicenç d'Esclet

El dia 24, en el tradicional aplec de Sant Vicenç que organitza la Colla Excursionista, hi va haver, després de la Missa, una audició de sardanes a cura de la cobla Selvamar, que d’aquí a no gaire recuperarà el nom de Principal de Cassà.

Tot i que les previsions metereològiques no eren gaire esperançadores, el temps va aguantar, es varen poder celebrar tots els actes i hi va haver una bona afluència de gent.

Darrera actualització de dilluns, 4 de març de 2013 00:00
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.