IdentificacióTrobades infantils 2009 PDF Imprimeix Correu electrònic

trobada de Malgrat

La tarda del dia 21 de juny, alguns dels alumnes del curset d´ensenyament d´Amics de la Sardana es varen desplaçar a Malgrat de Mar per assistir a la seva trobada sardanista infantil. Va ésser aquesta la que tancava la temporada.

 

trobada de Girona

El 31 de maig, just una setmana abans de la festa major de Cassà, els alumnes del curset varen assistir a la penúltima trobada de la temporada, a la ciutat de Girona. Aquí en tenim les fotos:

 

trobada de Torroella de Montgrí

El 24 de maig va tocar el torn a la de Torroella, en una diada sardanista completa amb concurs de colles sardanistes al matí i trobada infantil a la tarda.

 

 

trobada de Sant Feliu de Guíxols

El 19 d'abril els alumnes del curset varen assitir a la trobada de Sant Feliu de Guíxols. Aquí en tenim algunes fotos:

 

trobada de Cassà

El diumenge 29 de març va tenir lloc la trobada sardanista infantil de Cassà. Inicialment prevista a la plaça de la Coma, es va haver de traslladar al Polivalent per culpa del mal temps. Hi varen participar 153 petits dansaires i 33 monitors dels pobles de Sant Feliu, Salt, l’Escala, Sant Pere Pescador, Torroella de Montgrí, Bonmatí, Riudellots i Cassà. De Cassà, a més dels alumnes del curset, n’hi havia del Ceip Puig d’Arques que participen a la campanya de la sardana a l’escola, i de les colles locals. La cobla actuant va ser la Selvamar. Els convidats d’honor varen ser la Isaura i l’Aldric, els gegants de Cassà, que com dos sardanistes més, feren el galop d’entrada, i al so dels seus grallers varen interpretar unes quantes danses. Els menuts els van desitjar moltes felicitats amb motiu del seu cinquantè aniversari. Enguany no hi ha gaires trobades infantils.

Darrera actualització de dilluns, 4 de març de 2013 00:02
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.