IdentificacióDiada del soci 2010 PDF Imprimeix Correu electrònic

315 persones celebren la primera part de la diada del soci


El dia 16 de maig es va celebrar a la Pineda Fosca una vegada més la I sessió de la Diada del Soci d’Amics de la Sardana, amb tot el reguitzell d’actes acostumats, que varen ocupar una bona part del dia. Aquesta vegada varen ser 315 les persones que es varen inscriure per passar aquesta jornada de festa i d’esbarjo a la Pineda Fosca.

 

Aquest any tampoc el temps no estava massa segur, però al final es va imposar la bonança i els actes es varen poder fer a la Pineda amb normalitat.

El ritual va ser el de costum: missa oficiada per mossèn Pere i cantada per la coral Bell Ressò, sardanes amb la cobla Baix Empordà, arròs cuinat i servit pel grup d’en Joan Mias, cantada d’havaneres amb els “Panxuts” amb el cremat inclòs, i altra vegada sardanes amb la mateixa cobla que el matí.

 

Tothom va complir a la perfecció en la seva tasca i això va suposar una vetllada rodona en la qual es varen assolir els objectius que s’havien marcat els organitzadors, Amics de la Sardana: passar i fer passar un magnífic diumenge als socis i simpatitzants que any rera any es mantenen fidels a aquestes jornades.

 

La festa va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament, mossèn Pere, la coral Bell Ressò, els Arrossaires de Cassà, el grup “els Panxuts”, i les botigues de can Benet i can Puig Mias, que lliuraven els tiquets de l’arròs. A tots plegats, en nom d’Amics de la Sardana els donem les gràcies per la seva desinteressada participació.

Darrera actualització de dilluns, 4 de març de 2013 00:04
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.