IdentificacióDiada del soci 2009 PDF Imprimeix Correu electrònic

1a. part: missa cantada, arrossada, dues audicions de sardanes, havaneres i cremat

 

El dia 17 de maig es va celebrar a la Pineda Fosca una de les festes clàssiques d’Amics de la Sardana. La primera sessió de la Diada del Soci, amb tot el reguitzell d’actes acostumats, que varen ocupar una bona part del dia.

les fotos de la diada

 

2a. part de la diada del Soci, concert i doble audició

 

La segona part de la Diada del Soci aquest any es va dividir en dues jornades, en les quals hi va haver de tot: concert, audicions de sardanes i ball. La primera part va començar al teatre Puig d´Arques el dia 29, a les 12 del matí, amb un selecte concert de música per a cobla a càrrec de la Principal de la Bisbal, cobla que, sota la direcció de Francesc Cassú, ens va oferir un repertori de sardanes dedicades al centenari de la Costa Brava i també altres estils musicals, amb els quals es van demostrar les amplíssimes possibilitats que ofereix la cobla.

 

En aquest concert, que va plaure d´allò més, esmentarem l´estrena de la peça “Viladesau i la Costa Brava” de l´Antoni Mas, que ja l´havia estrenada a Palamós per a dues cobles; aquesta vegada, ho feia una sola cobla. A la tarda, el segon plat de la jornada, doble ballada de sardanes amb les Cobles Ciutat de Girona i Foment del Montgrí, que malgrat la forta competència (aquella tarda es jugava el Barça – Madrid), hi va haver una bona presència de sardanistes al Polivalent.

 

2a. part de la diada del Soci, audició de 9 sardanes i ball

Per la Purísssima va haver-hi la segona edició d´aquestes jornades amb un reguitzell de sardanes, sis amb la Ciutat de Girona i tres per la Selvatana.

 

Tot va acabar amb una extraordinària sessió de ball amb l´orquestra Selvatana, que va demostrar una vegada més la seva gran qualitat en aquesta faceta. Va ser un altre èxit total de públic. Aquests actes, organitzats per Amics de la Sardana, comptaven amb el patrocini de la Diputació de Girona (el concert formava part de la seva Campanya especial Ajuntaments), de l´Ajuntament de la vila i dels mateixos Amics de la Sardana.

 

Darrera actualització de dilluns, 4 de març de 2013 00:04
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.