IdentificacióProjecció social PDF Imprimeix Correu electrònic

Projecció social i intervenció a la vida ciutadana

Un dels factors que han influït més en la popularitat d´Amics de la Sardana ha estat la seva immersió decidida, des de la seva fundació, en la gran majoria dels actes socials que s’han desenvolupat a la vila. D’aquesta mateixa popularitat n'és un exponent el gran nombre d'associats amb què compta l'entitat.

 

 

Són molt poques les entitats cassanenques amb les quals no ha participat Amics de la Sardana en algun dels seus actes. Des del mateix Ajuntament o la Parròquia fins als col.legis, la coral Bell Ressò, la Colla Excursionista Cassanenca, Associació de Veïns, entitats esportives, Unió de Botiguers...

 

 

També han estat presents en un munt de comissions com ara la de la festa major, fins a la col.laboració en actes com homenatges a diverses personalitats de la vida ciutadana.

 

 

Una altra de les preocupacions de la Junta ha estat la d'anar organitzant actes socials, al marge de la mateixa sardana, alguns d'ells amb massiva participació: Nits del Cremat i de la Sagnia, balls, eleccions d´hereus i pubilles, homenatges varis, revetlles, desfilades de models, arrossades, botifarrades... s´han anat prodigant en aquests trenta-quatre anys d´existència.

 

Darrera actualització de diumenge, 27 de gener de 2013 20:51
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.