Identificacióconcursos temporada 2013 PDF Imprimeix Correu electrònic

La colla Infantil Estel de les Gavarres es va proclamar campiona de Catalunya al concurs celebrat el 17 de novembre a la població tarragonina de Valls

 

 

jornada intensiva per començar la temporada

Com acostuma a ser habitual, el primer diumenge de maig ens reserva una doble sessió de concursos sardanistes.

El concurs de Ripoll, al matí, obre la temporada oficial de concursos de colles sardanistes.

 

 

El primer diumenge de maig, enguany el dia 5, s'ha encetat la competició del campionat comarcal amb la presència de 5 colles cassanenques:

IL·LUSIONS en la categoria alevina, ESTEL DE LES GAVARRES a la infantil, CELÍSTIA i MANS AMIGUES a la categoria de grans i AMICS DANSAIRES com a veterans.

La temporada no podia començar millor, ja que s'han aconseguit tres primeres posicions en lluïment, i un segon i un sisè llocs. A més a més, les colles ESTEL DE LES GAVARRES i MANS AMIGUES han resolt la revessa.

Podeu consultar la classificació detallada aquí

 

Aquí en tenim algunes fotos:

 

 

jornada intensiva per començar la temporada

A la tarda, la competició era a la plaça de Catalunya de Figueres.

Aquí en tenim algunes imatges:

 

 

  • concursos de Palamós, Salt, Roses i Llançà

Tres concursos del campionat Comarcal i un de lliure

Participació de les colles sardanistes als concursos de Palamós, Salt i Roses, del campionat comarcal; i al de Llançà, que era lliure, on la colla Mans amigues va ser l'única representant cassanenca. El resultat no podia ser millor, ja que va aconseguir el primer lloc de la classificació.

 

estrena del nou galop de fantasia a càrrec de la colla Estel de les Gavarres, al concurs de Roses

És de destacar la gran temporada que estan fent la colla alevina Il·lusions, la infantil Estel de les Gavarres i la colla gran Mans amigues, que continuen liderant la classificació del comarcal en les seves respectives categories. Un altre fet destacable és l'estrena, per part de la colla Estel de les Gavarres, del nou galop de fantasia, que varen presentar al darrer concurs de Roses.

 

fotos concurs de Palamós

 

fotos concurs de Salt

 

fotos concurs de Roses

 

fotos concurs de Lançà

 

  • concurs d'Olot

 

Un total de 13 colles sardanistes (5 de Cassà, 4 de Banyoles, 3 d'Olot i 1 de Santpedor) es varen trobar a la plaça de braus d'Olot per competir, el 31 d'agost, al concurs de colles de la capital de la Garrotxa.


 

El fet que la resposta de les colles a aquesta convocatòria del campionat comarcal hagi estat tan minsa ha afavorit la colla veterana Amics dansaires, que ha assolit el primer lloc a la classificació. Sorprenentment, la colla Mans amigues s'ha hagut de conformar amb el segon premi. Per la seva banda, els alevins de la colla Il·lusions s'han proclamat vencedors en aquest concurs, i la colla Estel de les Gavarres ha estat l'única representant de la seva categoria i, en conseqüència, el primer lloc també ha estat per a ells.

 

fotos concurs d'Olot

 

Darrera actualització de dimarts, 15 d'abril de 2014 10:47
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.