IdentificacióQui som? PDF Imprimeix Correu electrònic

Salitja - 2007

 

L'Esbart dansaire de Cassà avui

L'esbart actual (2013) està format per   dansaires de l'escola de dansa procedents de les colles Il·lusions i Estel de les Gavarres (alevina i infantil, respectivament) i estan entrenades per Joan Gonzàlez. L'esbart gran ha deixat de banda les actuacions des de la temporada 2012 per manca de balladors. No obstant això, el nombrós planter de què es disposa ens fa ser molt optimistes de cara a un futur proper.

 

Suport incondicional de pares i mares

Val a remarcar la participació decidida de pares i mares, tant en la confecció i preparació dels vestits i complements com amb el muntatge de l’equip so.

 

Actuacions arreu

 

Ja són moltes les localitats catalanes que han vist  les seves actuacions i arreu on han anat ha assolit una bona acollida per part del públic.

Destaquem les exhibicions que varen fer a Cassà amb motiu dels actes de Proclamació i Cloenda de Ciutat Pubilla amb un gran èxit.

Actuació Ciutat Pubilla

actuació dintre els actes de proclamació de Cassà Ciutat Pubilla de la Sardana del 2000

 

Bescanó 2005

 

 

 

Castell d'Aro 2006

Santa Coloma de Farners

Cassà

Llambilles

Salitja 2007 bastoners

Salitja 2007 - cascavells

Salitja 2007 - Marina

Salitja 2007 - sardana curta

 

Són sens dubte uns digníssims ambaixadors de la vila de Cassà de la Selva i de la comarca del Gironès en aquest camp tan apassionant de la nostra cultura popular.

 

Aposta de futur

Vetllant pel seu futur, es va crear una escola de dansa, amb dansaires de les colles alevina i infantil (Estel de les Gavarres i Aires cassanencs). A 2013 està formada per dansaires de la colla infantil Estel de les Gavarres i la colla alevina Il·lusions, atès que la colla Aires cassanencs s'ha desfet i la colla Il·lusions ha reaparegut.

l'escola de dansa

 

Són, sense cap mena de dubte, el planter i el futur d’aquest grup de dansa.

Darrera actualització de diumenge, 27 de gener de 2013 19:55
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.