Identificacióconcursos temporada 2016 PDF Imprimeix Correu electrònic

CLASSIFICACIONS CONCURSOS 2016

*****************************

SABADELL

Coincidint amb el mateix dia de Figueres, el 8 de maig, es va celebrar el concurs de Sabadell, on van participar la colla juvenil Estel de les Gavarres i la colla gran Mans amigues, competint al Campionat de Catalunya. Van quedar en 2n i 3r lloc, respectivament, a la classificació. És de destacar que la colla Mans Amigues fes un 1r a la segona sardana, i conseqüentment, s'assegurés el passi a la final A directament, sense haver de participar en una fase de repesca.

 

FIGUERES

Just una setmana després del concurs de Ripoll, el campionat territorial de les comarques gironines tenia un altre concurs puntuable a la ciutat de Figueres. Amics Dansaires va ser l'única colla participant entre totes les de Cassà.

RIPOLL

El diumenge 1 de maig va tenir lloc el concurs de Ripoll, on van participar totes les colles de Cassà. Va ser una ballada amb molt d'aire, encara que ni la cobla ni l'intèrpret no ho indiqués.

 

Més fotografies del concurs

 

COLLA AMICS DANSAIRES

COLLA MANS AMIGUES

COLLA IL·LUSIONS

 

.

PERPINYÀ

El passat diumenge, dia 17 d'abril, es va celebrar el primer concurs de la temporada 2016. Hi van participar totes les cinc colles de Cassà, competint totes pel territorial de Girona, i, les colles Il·lusions i Mans Amigues, competint també per el campionat de Catalunya. En general els resultats van ser molt bons.

Aquí teniu una fotografia de la rotllana de cada colla.

Colla Il·lusions

Colla Estels de les Gavarres

Colla Celístia

Colla Mans Amigues

Colla Amics Dansaires

 

Aquí trobareu més fotografies del concurs

 

COLLA AMICS DANSAIRES

COLLA CELÍSTIA

COLLA MANS AMIGUES

COLLA IL·LUSIONS

*
Darrera actualització de dimarts, 17 de maig de 2016 09:01
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.