IdentificacióAudicions diverses 2016 PDF Imprimeix Correu electrònic

41è aniversari d'Amics de la Sardana

El diumenge passat a la tarda, els Amics de la Sardana de Cassà varen celebrar el seu 41è aniversari amb una gran festa al Pavelló Polivalent.

Va haver-hi una ballada de sardanes, que era dedicada als Mercader amb motiu que enguany se celebra el centenari del mestre Pere Mercader i Terradas. Totes les sardanes eren obra dels Mercader, pare i fill; del pare: La gota d'aigua, Escalenca i els dos promesos; i del fill, Inquieta, la Cançó del matí i Entre pins.

 

Va cloure l'acte una extraordinària sessió de ball.

 

La part musical va anar a cura de la cobla-orquestra La Selvatana

L'entitat cassanenca va oferir al nombrós públic que es va aplegar al recinte cassanenc unes galetes amb moscatell i vi ranci per celebrar l'efemèride. Va ser una bonica vetllada.

 

 

Aplec de Sant Vicenç

El diumenge 24 de gener va tenir lloc el tradicional aplec de Sant Vicenç, del veïnat d'Esclet. La part musical va anar a cura de la cobla la Principal de Cassà, que va interpretar una lluïda audició de sardanes. És de destacar l'assistència de balladors, que varen omplir l'era de can Vila Bella, malgrat el matí ennuvolat. Diferents representants de les colles sardanistes varen donar un aire més juvenil a la jornada sardanista.

 

.. Aquí teniu més fotos

Darrera actualització de dimarts, 17 de maig de 2016 09:08
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.