Identificaciónit dels músics 2015 PDF Imprimeix Correu electrònic

40a. Nit dels Músics: senzillament, espectacular

prop de 100 músics damunt el cadafal van fer vibrar un passeig Vilaret ple de gom a gom

El 29 de maig, la Nit dels Músics cassanencs va complir la seva quarantena edició. Una audició extraordinària amb 95 instrumentistes de les diferents cobles que s'han ajuntat en aquesta audició, sota la batuta de l'Antoni Mas, va ser el preàmbul de la festa major d'aquest 2015. Enguany, per tal d'encabir els músics i els centenars d'assistents, els actes es varen traslladar al passeig Vilaret, que no es veia tan ple des dels millors anys del desaparegut aplec de la sardana. Hi va haver un moment d'incertesa, quan quatre trons varen imposar-se al so de la cobla, però només varen arribar a caure quatre gotes, just a la mitja part de l'audició.

Cal destacar l'estrena de tres sardanes: Ja en portem 40, de Josep Farràs i Jordi Feliu (MP3), Una vesprada d'estiu, d'Adam Torras (MP3), i Sardanistes del firal, d'Enric Rigau (MP3).

Una altra novetat va ser l'acompanyament de la sardana Nit d'argent, d'Antoni Mas, amb les veus dels integrants de les corals Bell Ressò i Tutti Veus, sota la direcció de Montserrat Casanova. El Sereno, repetida en dues ocasions, va ser la cirereta del pastís de la Nit dels Musics.

.totes les fotos........

..TOTES LES SARDANES D'ESTRENA

Darrera actualització de dimarts, 2 de juny de 2015 14:54
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.