Identificacióconcursos temporada 2015 PDF Imprimeix Correu electrònic

CLASSIFICACIONS CONCURSOS 2015

*****************************

*

BALAGUER

.

VALLS

 

GIRONA

 

TOTES LES FOTOS

COLLA MANS AMIGUES

COLLA AMICS DANSAIRES

 

BANYOLES

TOTES LES FOTOS

COLLA MANS AMIGUES

COLLA IL·LUSIONS

COLLA AMICS DANSAIRES

 

CASSÀ

més fotos

colla MANS AMIGUES

colla AMICS DANSAIRES

.

 

BARCELONA

.

 

TORROELLA

més fotos

colla ESTEL DE LES GAVARRES

.

 

TARRAGONA

.

 

Lloret

més fotos

colla Estel de les Gavarres

colles TAPS, CELÍSTIA i MANS AMIGUES

colla AMICS DANSAIRES

 

 

Olot


El 29 d'agost, la capital de la Garrotxa acollia, a la plaça de braus, el seu concurs de colles sardanistes puntuable per al campionat comarcal. Quatre varen ser les colles de Cassà que hi varen participar: Il·lusions, que aconseguia el primer premi en la categoria infantil; Estel de les Gavarres, que feia el primer juvenil; i Celístia i Amics dansaires, en les categories gran i veterana, que s'emportaven el tercer lloc a la classificació final. Gran paper assolit pels nostre revessaires, ja que totes les colles varen resoldre la sardana revessa, excepte la colla infantil, que en va treure els llargs. Gairebé varen fer el ple. Felicitats a tots!

 

vídeo colla Celístia

vídeo colla Estel de les Gavarres

vídeo colla Amics dansaires

 

 

Roses


A Roses, les colles de Cassà que hi varen participar van ser les dues grans, Mans amigues i Celístia, i la juvenil, Estel de les Gavarres. En la categoria de grans, Mans amigues i Celístia varen assolir el primer i el quart lloc, respectivament, mentre que els juvenils varen fer el primer lloc, donat que era l'única colla inscrita en aquesta categoria. A més, la colla Mans amigues va resoldre correctament la sardana revessa.

 

...més fotos de sardanistes-gironins.com

 

Llançà


El dissabte 22 d'agost varen coincidir 2 concursos el mateix dia, com sol passar gairebé cada any. Van ser el concurs lliure de Llançà i el comarcal de Roses. A Llançà només s'hi va desplaçar la colla gran Mans amigues, que fou l'única colla gran que s'hi va inscriure. Les fotos són extretes de la web sardanistes-gironins.com

 

 

Salt


L'1 d'agost va ser la data escollida per organitzar el concurs de Salt, endarrerint-lo així una o dues setmanes respecte a anys anteriors. Malgrat els esforços dels organitzadors per revitalitzar aquest concurs, ni el canvi de data va servir per fer augmentar la participació i, amb un total d'onze colles, es va salvar gràcies a les colles de Cassà (4) i Torroella (3). Una llàstima. Les nostres colles va ser: Il·lusions, Celístia, Mans amigues i Amics dansaires. Els infantils continuaren amb la bona ratxa, assolint el primer lloc a la classificació. Mans amigues i Celístia es varen repartir el primer i el segon lloc, respectivament, a manca de més colles grans. I la categoria veterana, amb un total de 5 colles, va ser la que va reunir més balladors. Els Amics dansaires, com ens tenen acostumats aquest any, continuaren en la zona baixa, empatant a la quarta posició amb la colla Exhortació.

 

AMICS DANSAIRES.....MANS AMIGUES

..més fotos

 

 

Vic


El dissabte 12 de juliol les colles de Cassà tenien un compromís important al campionat de Catalunya. La plaça Major de Vic n'era l'escenari, en la norantena edició del seu concurs de colles sardanistes. Per una banda, la colla MANS AMIGUES es jugava la classificació per a la final A al concurs de repesca, mentre que la colla juvenil ESTEL DE LES GAVARRES tenia el seu tercer concurs del campionat català. Excel·lent participació de la colla gran, que es va proclamar guanyadora del concurs en la categoria absoluta gràcies al fet d'haver aconseguit millor puntuació final que la colla Violes del bosc, si bé la colla barcelonina va aconseguir dos primers llocs i un segon, a les tres sardanes que varen ballar. D'aquesta manera la nostra colla s'ha assegurat el passi a la final A i, en conseqüència, un lloc d'honor entre les 6 millors colles de Catalunya. Quant a la colla Estel de les Gavarres, una altra vegada les baixes varen fer minvar el seu potencial. No obstant això, varen millorar els resultats de Reus, ja que, amb una participació total de 5 colles, varen empatar a la segona posició a la primera sardana i es varen classificar tercers a la segona.

..més fotos....vídeo MANS AMIGUES

vídeo ESTEL DE LES GAVARRES


Reus


21 de juny. Segon concurs de Catalunya juvenil d'aquesta temporada. Reus en va ser la seu, i la colla juvenil ESTEL DE LES GAVARRES hi va participar com a representació cassanenca. Una formació amb algunes baixes va impedir la nostra colla d'assolir un millor resultat, ja que varen acabar en la quarta posició final d'un total de quatre colles.

..més fotos

 

Calella

El primer concurs de repesca del campionat de Catalunya gran es va esdevenir el dissabte 20 de juny a Calella amb la participació de la colla MANS AMIGUES. Els cassanencs varen quedar en segona posició, darrera la colla Violetes del bosc, de les set colles que optaven a la classificació per a la final A. Excel·lent resultat, que genera bones expectatives de cara al segon concurs de repesca (i definitiu) que tindrà lloc a Vic a mitjan juliol.

..més fotos

 

Palamós

El 13 de juny es va reprendre l'activitat del campionat comarcal a l'esplanada del moll vell de Palamós, amb la participació de les colles cassanenques IL·LUSIONS, ESTEL DE LES GAVARRES, CELÍSTIA i AMICS DANSAIRES. La prova també era puntuable per al campionat de Catalunya veterà, però sense representació de la nostra colla veterana. Gran resultat per a les colles del planter (primer lloc a les dues sardanes tant la colla infantil, Il·lusions, com la juvenil, Estel de les Gavarres) i més discret per a la colla Celístia (quarta classificada en la categoria de grans, i per a la colla Amics dansaires (en cinquena posició empatada amb la colla Exhortació, de Banyoles). La colla Mans amigues va descansar tot esperant el compromís important del dia 20 de juny al primer dels dos concursos de repesca del campionat de Catalunya, que se celebrarà a Calella.

..més fotos.........sardanistes gironins.com

vídeo colla Estel de les Gavarres

vídeo colla Celístia

 

Sabadell

La primera prova de foc al campionat de Catalunya per a la colla juvenil, i segona per a la colla Mans amigues va tenir lloc a Sabadell el 10 de maig amb resultats tant esperançadors com decebedors en funció de la sardana i la colla. La colla Estel de les Gavarres va fer un excel·lent primer lloc a la primera sardana, mentre que a la segona s'enfonsava i assolia el quart lloc, d'entre les cinc colles participants. La colla Mans amigues, tot i obtenir un resultat més regular, no va aconseguir superar el quart lloc a totes tres sardanes, d'entre un total de 6 colles, per la qual cosa no podrà classificar-se directament per a la final A, i haurà de lluitar per una d'aquestes places d'honor al concurs de repesca.

..totes les fotos de Sabadell......

 

Ripoll

El 3 de maig ha completat el cicle d'un intens començament de temporada, amb tres concursos consecutius setmana rere setmana per a les colles del comarcal i quatre per a la colla gran Mans amigues, que, a més, n'hi va afegir un de lliure per estrenar-se a la competició d'aquest 2015. En aquesta ocasió ha estat Ripoll la població que ha acollit el concurs, que, com és tradicional, organitza el primer diumenge de maig. La participació cassanenca ha estat de 4 colles: la infantil, Il·lusions; la juvenil, Estel de les Gavarres; la gran Mans amigues; i la veterana, Amics dansaires. Magnífic resultat el de la colla Il·lusions, primera classificada de les dues colles participants, Estel de les Gavarres (era l'única colla i, per tant, sense competència, però deixant una bona imatge del seu potencial) i Mans amigues, que assolia novament el primer lloc a la categoria gran i referma el seu lideratge al campionat comarcal amb tres victòries consecutives. Menys afortunada va ser la participació de la colla Amics dansaires, que s'havia de conformar amb la quarta posició final.

Ara s'obrirà un parèntesi en aquesta competició, que es reprendrà el 13 de juny a la vila marinera de Palamós. No obstant això, no hi haurà treva per a les colles Estel de les Gavarres i Mans amigues perquè el proper diumenge lluitaran per un lloc d'honor al campionat de Catalunya, que tindrà com a escenari Sabadell. Desitgem molta sort a les nostres colles a la "champions" del sardanisme.

.fotos de Ripoll........fototeca colles gironines

 

 

 

 

Figueres

Just una setmana després del concurs de Perpinyà, el 26 d'abril es va celebrar a Figueres, dintre el marc de les fires de Santa Creu, el segon concurs puntuable per al campionat comarcal. Com ja va essent tradicional, la plaça de Catalunya va acollir una vegada més aquest esdeveniment sardanista. Els cassanencs hi varen participar amb cinc colles: Il·lusions, Estel de les Gavarres, Celístia, Mans amigues i Amics dansaires. La colla gran Mans amigues va quedar en primera posició i ja acumula dues victòries al campionat. Però els que es troben en una gran progressió són les colles del planter: la infantil, Il·lusions, que també es va imposar a la classificació millorant el segon lloc aconseguit a Perpinyà, i la colla juvenil, Estel de les Gavarres, que va empatar al primer lloc amb la colla Montgrí 2000. Cal tenir en compte que aquestes dues colles debuten aquest any en les seves respectives categories.

 

..totes les fotos del concurs

 

 

 

Perpinyà

el 19 d'abril, les colles de Cassà es varen desplaçar a la ciutat nord-catalana de Perpinyà per participar al primer concurs de la temporada puntuable per al campionat comarcal per a totes les colles, i també puntuable per al campionat de Catalunya per a la colla gran Mans amigues. El concurs s'havia de celebrar a la plaça del Castellet, però una inoportuna ploguda al matí va obligar a traslladar l'acte al palau de congressos, que es va fer petit davant l'allau dels gairebé 500 dansaires de les 42 colles participants. Varen ser 6 les colles de Cassà que hi varen competir: Taps, Il·lusions, Estel de les Gavarres, Celístia, Mans amigues i Amics dansaires. Cal qualificar d'excel·lents els resultats obtinguts per Mans amigues, que va assolir el primer lloc del comarcal i el segon del seu grup del campionat de Catalunya, i Il·lusions, que va assolir un meritori segon lloc en el seu debut a la categoria infantil.

Aquí en tenim algunes fotos i vídeos:

 

..totes les fotos del concurs

 

 

 

Sant Feliu de Llobregat

el 12 d'abril la colla Mans Amigues va encetar la temporada participant al concurs de Sant Feliu de Llobregat, el primer del 2015. El concurs era puntuable per al territorial de les comarques barcelonines i la colla de Cassà hi va participar com a lliure. Varen quedar classificats en la primera posició, per davant de les colles Horitzó i Laietans.

 

 

Darrera actualització de divendres, 5 de febrer de 2016 11:11
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.