Identificacióaltres activitats colles 2015 PDF Imprimeix Correu electrònic

dinar de la cloenda de les colles sardanistes 2015

El passat 13 de desembre va tenir lloc al restaurant el Siloc el dinar de cloenda de sardanes de la temporada 2015. Per complementar aquest dinar, la colla juvenil Estels de les Gavarres, juntament amb el seu entrenador, van organitzar una sèrie d'activitats per tal de passar una estona divertida i que també van ajudar a ampliar els coneixements entre les colles cassanenques.


Al final de la primera activitat es va acabar formant una sardana gegant on hi van participar totes les colles de Cassà.

 

Tots els trofeus, de totes les colles, estaven exposats abans del seu repartiment amb els banderins.

 

El millor ballador de cada colla tallant el pastís.

 

Finalment, la Cristina, la Laura, en Joan i en Martí, de la Colla Estels de les Gavarres, van fer una petita actuació amb els instruments que toquen.

Aquí teniu totes les fotografies

 

immersió sardanista al supermercat Esclat de Palafrugell

 

El dissabte 10 d’octubre, diversos representants de les colles de Cassà varen participar en un projecte de la Confederació Sardanista de Catalunya amb la col·laboració del grup de supermercats Bon Preu Esclat, a la població de Palafrugell. L’objectiu d’aquesta iniciativa  va ser fer arribar la sardana en àmbits on sovint no hi és present, i enfortir el  moviment sardanista.

L’acte va consistir en un curset intensiu d’immersió sardanista adreçat a qualsevol persona interessada a aprendre els passos de la sardana, i a tots els clients que s’hi varen voler afegir. Després de la presentació de l’activitat i la formació de grups en funció de l’edat, varen començar les classes pràctiques, que es varen perllongar durant una hora i mitja. Els assistents es varen prendre el curset amb gran interès i varen xalar d’allò més quan se’ls va proposar de fer un galop dintre el recinte del supermercat. Per recuperar forces, a les 12 del migdia varen ser obsequiats amb un esmorzar piscolabis, gentilesa del centre comercial.

Per acabar d’arrodonir la diada, les colles Estel de les Gavarres i Mans amigues varen fer una exhibició amb una sardana de lluïment, i una sardana de punts lliures executada per un combinat de les dues colles.

Per cloure el curset es va ballar una sardana  de 7 tirades en la qual varen participar alumnes, monitors i colles en un gran sardana de germanor.

totes les fotos

exhibició punts lliures

 

Revetlla de St. Joan

La nit del 23 de juny, les colles varen celebrar com sempre el sopar de revetlla al local social de les colles. Balladors de les colles Mans amigues, Amics dansaires, Estel de les Gavarres i Il·lusions es varen aplegar per fer més amena la nit més curta de l'any. Va ser una vetllada on el bon ambient i la gresca varen regnar en tot moment.

 


Les colles de Cassà, a l'arrossada d'Amics de la Sardana

amb motiu de la 1a. part de la diada del soci

El diumenge 17 de maig, les colles varen gaudir de tot un dia d'activitat sardanista a l'aire lliure amb dues audicions (matí i tarda) a càrrec de la Principal de Cassà, una magnífica arrossada servida pels arrossaires de Cassà, havaneres i degustació de cremat i varen aprofitar l'estada per entrenar amb cobla durant l'audició del matí. La meteorologia va contribuir a fer més lluïda encara la diada.

...aquí en teniu les fotos

 

 

colles Estel de les Gavarres, Celístia i Mans amigues

Presentació del llibre i CD "Llegenda de la sardana", al teatre de Salt

El dijous 9 d'abril, representacions de les colles Estel de les Gavarres, Celístia i Mans amigues, juntament amb representats de la colla gironina Trenc d'alba (una parella de cada colla), varen fer una exhibició al teatre de Salt amb motiu de la presentació del llibre i CD "Llegenda de la sardana", de Josep Martínez Cots.

 

colla Estel de les Gavarres

assaig a s'Agaró

...totes les fotos

 

colla Amics dansaires

sopar de veterans i pares al Mas Ros

...totes les fotos


colles alevina i infantil

patinada sobre gel al palau blaugrana

...totes les fotos

Darrera actualització de dimecres, 3 de febrer de 2016 12:06
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.