IdentificacióDiada del soci 2014 PDF Imprimeix Correu electrònic

1a. part de la diada del soci - arrossada popular

 

El dia 18 de maig es va celebrar a la Pineda Fosca la ja tradicional Diada del Soci (1a. part) d’Amics de la Sardana , amb tot un reguitzell d’actes, que varen ocupar una bona part del dia. Aquesta vegada varen ser 240 les persones que varen participar en  aquesta jornada de festa i d’esbarjo a la Pineda Fosca.

 

 

El temps es va portar bé, cosa que no sol ésser habitual en els darrers anys en aquesta jornada i la festa es va poder fer amb tota normalitat.

A les 12, va haver-hi sardanes amb la cobla Baix Empordà; seguidament, arròs cuinat i servit pel grup d’en Joan Mias, cantada d’havaneres amb els “Panxuts” amb el cremat inclòs, i altra vegada sardanes amb la mateixa cobla que el matí.

 

 

Tots aquests actes es varen anar succeint amb tota puntualitat i amb una impecable organització i això va suposar una vetllada rodona en la qual es varen assolir els objectius que s’havien marcat els  Amics de la Sardana : passar i fer passar un magnífic diumenge als socis i simpatitzants que es mantenen fidels a aquestes jornades.

 

 

La festa va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament, els Arrossaires de Cassà, “Els Panxuts”, i els establiments de ca la Tàlia i la botiga Mias Grup Carrera,  que lliuraven els tiquets de l’arròs, i Magnatura.

 

 

A diferència d’altres anys no hi va haver missa cantada perquè els organitzadors no varen trobar cap capellà

 

Darrera actualització de dimecres, 25 de juny de 2014 08:31
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.