Identificacióconcursos temporada 2014 PDF Imprimeix Correu electrònic

CLASSIFICACIONS CONCURSOS TEMPORADA 2014

 

les colles ESTEL DE LES GAVARRES en categoria infantil, i IL·LUSIONS en categoria alevina, CAMPIONES DE CATALUNYA!

MANS AMIGUES, campiona comarcal, 4a. al campionat de Catalunya i 3a. de Catalunya en la modalitat de punts lliures

 

Les colles Estel de les Gavarres (infantil) i Il·lusions (alevina) es varen proclamar brillantment campiones de Catalunya en les seves respectives categories al concurs de Valls, que tancava la temporada 2014. Esperem que els èxits els acompanyin  la propera temporada, en la qual competiran totes dues en una categoria superior, els Estels en la categoria juvenil, i Il·lusions en la categoria infantil.

Moltes felicitats a totes les colles i als entrenadors per la fita assolida i als pares pel seu suport.

 

 

També hem de considerar molt meritòria la participació de la colla MANS AMIGUES, que ha quedat CAMPIONA DEL CAMPIONAT COMARCAL, en QUARTA posició al CAMPIONAT DE CATALUNYA de lluïment, i en TERCERA posició al campionat de Catalunya de PUNTS LLIURES.

Moltes felicitats també a la nostra colla gran!


 

...final de punts lliures a Barcelona

...concurs de Valls

...concurs de Girona

...concurs de Banyoles

...concurs de Cornellà

...concurs de Cassà

 

concursos de Torroella i Barcelona

les colles de Cassà, repartides en dos concursos

La coincidència en data i hora (21 de setembre a 2/4 de 12 del migdia) dels concursos de Torroella de Montgrí, puntuable per al campionat comarcal, i el de Barcelona, puntuable per al campionat de Catalunya per a les colles infantils i grans, ha obligat les colles de Cassà a participar en dos concursos. Mentre la colla alevina Il·lusions, la gran Celístia i la veterana Amics dansaires competien al concurs gironí, la infantil Estel de les Gavarres i la gran Mans amigues ho feien a la capital catalana en el seu concurs de la Mercè.

 

 

Al concurs de Torroella, la colla Il·lusions va assolir el segon lloc, la colla Celístia el tercer i la colla Amics dansaires el quart. Les colles alevina i veterana varen resoldre la sardana revessa. A la foto, les dues colles ballant aquesta sardana. Al concurs de Catalunya celebrat a Barcelona, la colla Estel de les Gavarres es va proclamar brillant guanyadora de la categoria infantil després d'aconseguir el primer lloc a les dues sardanes de lluïment. I la colla Mans amigues va quedar en quarta posició a la general, després de fer un quart, un tercer i un quart lloc a les seves tres sardanes. També varen resoldre la sardana revessa.

---fotos de Torrroella-----------------------fotos de Barcelona

 

concurs de Lloret

brillant classificació de MANS AMIGUES per a la final A del campionat de Catalunya

Gran afluència de colles en aquest concurs de LLoret, puntuable per al campionat comarcal i de repesca per al campionat de Catalunya de colles grans.

 

 

La presència de les colles cassanenques va estar formada per l'alevina TAPS (3a. classificada), la infantil ESTEL DE LES GAVARRES (1a. del seu grup), les colles grans CELÍSTIA (4a.) i MANS AMIGUES (campiona en les tres sardanes de lluïment i brillantment classificada per a la final A, la champions del sardanisme de competició), i la veterana AMICS DANSAIRES (3a. en la categoria veterana, i a més, varen resoldre lasardana revessa). A la foto, la colla AMICS DANSAIRES en una sardana de lluïment.

.

...totes les fotos aquí...................colla Mans amigues

.

 

concurs d'Olot

Olot, un altre concurs afectat per la meteorologia

Si bé a l'hora del concurs el temps ja s'havia estabilitzat, l'intens ruixat de mitja tarda va obligar l'organització a traslladar el concurs a un pavelló. Amb una participació notable gràcies a l'assistència de la majoria de colles del campionat comarcal i a la presència d'algunes colles lliures que també s'hi varen sumar, la representació cassanenca va estar formada per: TAPS, IL·LUSIONS, ESTEL DE LES GAVARRES, CELÍSTIA i AMICS DANSAIRES. Mentre les tres primeres varen quedar campiones en les seves respectives categories, les altres dues varen assolir la tercera posició a la classificació.

 

.

totes les fotos aquí........Colla Celístia. Sardana: Volgut pare, de Carles Santiago


concurs de Llançà

Dues colles cassanenques al concurs de Llançà

El fet de ser un concurs lliure en plena època de vacances mina considerablement la disponibilitat d'assistir-hi a balladors i colles en general. No obstant això i ateses les circumstàncies, les colles varen fer un esforç  i el concurs es va salvar amb la participació de nou colles en total, suficient per a les característiques de la plaça. La representació cassanenca va estar formada per un combinat de les dues colles grans, que varen participar com a MANS AMIGUES, i per la colla veterana AMICS DANSAIRES amb l'ajuda puntual d'una altra parella. La colla MANS AMIGUES va quedar campiona en la categoria gran i els AMICS DANSAIRES varen quedar en tercera posició. A més, les dues colles varen resoldre la sardana revessa.totes les fotos aquí____fotos: Miquel Burgos

concurs de Roses

 

Tres colles cassanenques al concurs de Roses

La colla infantil Estel de les Gavarres, i les colles grans Celístia i Mans amigues varen participar al concurs de Roses el passat 16 d'agost.

Estel de les Gavarres i Mans amigues es varen classificar en primer lloc i Celístia va assolir la 4a. posició.

 

 

totes les fotos aquí

.

concurs de Vilanova i la Geltrú

Mentre a Salt tenia lloc el campionat comarcal, a Vilanova i la Geltrú es disputava el segon concurs del campionat de Catalunya en la categoria gran, en el qual competia la colla Mans amigues. Bon resultat de la nostra colla (2a. classificada), però insuficient per accedir directament a la final A del campionat, malgrat el triple empat entre les tres primeres colles classificades comptant la suma dels dos concursos classificatoris (Lleida i Vilanova). Ara la colla cassanenca haurà de lluitar al concurs de repesca per accedir a la plaça que els doni dret a competir a la final A.

 

concurs de Salt

Bon resultat de les colles de Cassà en un concurs amb poca participació

 

 

La temporada estiuenca i la coincidència amb dos altres concursos el mateix dia i hora (Vic i Vilanova i la Geltrú) varen minvar considerablement l'assistència de colles a aquest concurs, que any rere any veu reduïda la seva participació.

Les colles alevines Estel de les GavarresTaps varen aconseguir, respetivament, el primer i el tercer lloc a la classificació. La colla Celístia va obtenir el segon lloc i la colla veterana Amics dansaires va ser la colla amb la millor puntuació però va acabar empatant a la segona posició a causa d'una penalització deguda a un error de fiscalització.


..més fotos aquí

.


concurs de Palamós

El 14 de juny va tenir lloc el tercer concurs del campionat comarcal, amb la participació de les colles Il·lusions, Estel de les Gavarres, Celístia i Amics dansaires. En aquest concurs també hi varen participar les colles grans que competeixen al campionat de Catalunya de punts lliures, amb la presència de la colla cassanenca Mans amigues.

Pel que fa al comarcal, la colla alevina Il·lusions va acabar en segon lloc a la classificació general i primers del comarcal. Els infantils de Estel de les Gavarres assoliren el primer lloc. La colla gran Celístia va obtenir la tercera posició, i la colla veterana, Amics dansaires, la quarta.

Quant a la semifinal del campionat de Catalunya de punts lliures, les 9 colles participants, vingudes d'arreu de les comarques catalanes, es varen dividir en dos grups (A i B) de 5 i 4 colles, respectivament. La colla MANS AMIGUES va competir al grup A i va assolir una meritòria 3a posició, darrera la colla Mare nostrum, de Barcelona (1a. classificada) i Mirant el cel, de Sabadell (en 2n. lloc), la qual cosa assegura la participació de la colla cassanenca a la final A i, per tant, els garanteix acabar el campionat entre les 5 millors colles de Catalunya, a l'espera de la gran final, que tindrà lloc a Barcelona el dia 29 de novembre.

Vegeu-ne dues fotos i un vídeo:

 

 

.

.

concurs de Lleida

L'11 de maig, la colla Mans amigues va participar en el primer concurs del campionat de Catalunya, a Lleida. El segon lloc aconseguit a la classificació fa esperar d'ells una temporada brillant i esperançadora, amb moltes possibilitats de millorar la quarta posició final de la temporada 2013.

Aquí en tenim una foto.

 

concurs de Figueres

En podeu veure les fotos si cliqueu aquí sota:

 

concurs de Ripoll

Ja ha començat la temporada oficial amb els concursos de Ripoll i Figueres, que varen tenir lloc el dia 4 de maig . De sis colles, quatre varen assolir el primer lloc.

La novetat d’enguany ha estat el debut d’una nova colla alevina. Porta l’escaient nom de Taps i està formada per balladors que provenen de la també alevina Il·lusions. Amb la incorporació d’aquesta nova formació, Cassà se situa entre les poblacions capdavanteres de Catalunya quant a nombre de colles, en aquest món de la competició sardanista.

En podeu veure les fotos si cliqueu aquí sota:

Darrera actualització de divendres, 13 de febrer de 2015 13:40
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.