Identificacióaltres activitats colles 2014 PDF Imprimeix Correu electrònic

revetlla de St. Joan

Tal i com es va fent des de fa uns quants anys, veterans de la colla AMICS DANSAIRES, pares de mainada de les colles infantil i alevina i alguns infantils i alevins es reuneixen al local de les les colles per celebrar la revetlla de St. Joan. Un bon sopar a base de pa amb tomata, embotit, amanides i carn a la brasa i, no podia ser d'una altra manera, coca de St. Joan i cava. Per acabar d'arrodonir la festa els tècnics de la colla, En Xicu, en Mateu i l'Albert, ens varen obsequiar amb el tradicional cremat que ens preparen per a aquesta ocasió. Per molts anys Joans i fins a la propera.

 

 

..més fotos aquí

.

Concert de cant coral CANTEM EN LLIBERTAT (2)

Després del que podríem qualificar d'assaig general a la Jonquera, el diumenge 22 de juny es va desenvolupar el concert "de debò" a l'auditori de Girona. La colla sardanistaMANS AMIGUES, de Cassà de la Selva, hi va posar el seu granet de sorra tot ballant les conegudes sardanes l'EmpordàÉs la moreneta, mentre les 18 corals juntes hi posaven la veu. L'acte és una iniciativa de  l'Agrupació Coral de les Comarques de Girona, en commemoració del tricentenari de 1714.

En podeu veure totes les fotos i dos vídeos de la diada en els enllaços adjunts. En un vídeo tenim la colla MANS AMIGUES interpretant la sardana l'Empordà, i en l'altre tenim una interpretació de els Segadors, himne nacional de Catalunya, a càrrec de tots el cantaires, amb el suport musical del grup de folk i música tradicional els Groullers

.

 

.més fotos aquí

.

concert de cant coral CANTEM EN LLIBERTAT (1)

El diumenge 1 de juny la colla Mans amigues va tenir una lluïda actuació al pavelló poliesportiu de la Jonquera, on va ballar dues sardanes, l'EmpordàÉs la moreneta, tot acompanyant un conjunt de 22 formacions de l'Agrupació Coral de les Comarques Gironines. L'acte, festiu i reivindicatiu alhora, estava impulsat per aquesta mateixa agrupació com a commemoració dels fets de 1714


 

Més fotos aquí ...........

.

Estada de pretemporada a can Maiol

Els dies 26 i 27 d'abril les colles sardanistes han gaudit d'un cap de setmana de convivència i d'esbarjo a la casa de colònies can Maiol, de Sant Andreu Salou.

A part de l'aspecte més lúdic, la trobada no ha estat exempta d'un intens programa d'entrenaments per acabar de preparar la temporada de concursos, que comença el diumenge següent amb els dos primers del campionat comarcal: Ripoll, al matí; i Figueres, a la tarda.

 

Si voleu veure i/o baixar-vos les fotos cliqueu aquí

Darrera actualització de dimarts, 24 de juny de 2014 16:08
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.