IdentificacióDiada del soci 2013 PDF Imprimeix Correu electrònic

Primera part de la diada del soci

l'arrossada, una altra vegada al polivalent

 

Realment Amics de la Sardana no té sort amb la meteorologia pel que fa a la primera part de la diada del soci. Una pila de vegades s’ha hagut de traslladar a un lloc cobert per culpa del mal temps. I aquest any s’ha repetit la circumstància.

 

 

El pavelló polivalent va ser l’escenari de tots els actes del diumenge 28 d'abril: Missa oficiada per mossèn Pere i cantada per la coral Bell Ressò, sardanes matí i tarda, l’àpat de germanor, l’arrossada servida amb la traça habitual per en Joan Mias i els seus companys i la cantada d’havaneres –amb cremat inclòs– a cura dels Panxuts.

 

 

Tot i que el mal temps -que s’anava anunciant durant tota la setmana- va minvar l’afluència de gent, prop de dues-centes trenta persones varen assisitir a l’acte, que va tenir una bona organització i que va assolir els objectius de passar i fer passar un bon diumenge als socis i acompanyants. Tot i estar a sopluig, l’alegria i el bon humor van regnar tota la jornada.

 

 

La festa, a part dels esmentats,  va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament, Magnatura i els establiments de ca la Tàlia i  can  Mias, que lliuraven els tiquets de l’arròs.

 

Per veure'n més fotos cliqueu aquí


Darrera actualització de dimecres, 1 de maig de 2013 09:38
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.