IdentificacióActivitats de la temporada 2013 PDF Imprimeix Correu electrònic

Les colles Il·lusions i Estel de les Gavarres s'exhibeixen a Llagostera

 

El dia 15 de juny les colles més petites varen participar en una exhibició a Llagostera amb motiu de la festa de fi de curs de l’escola pública, mentre que l’esbart està preparant danses noves.


 

Mans amigues s'exhibeix

 

El dissabte 29 de juny varen actuar al Cortal Gran, una masia fortificada del segle XIV situada al terme de Sant Pere Pescador, en un casament de la jet-set.

I el dissabte 20 de juliol, varen participar al V Festival Internacional de Castanyoles, celebrat en el marc de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. La colla va ballar la sardana Santa Espina acompanyada del Grup Teresa Laiz & Co, formació de Castanyoles de St. Feliu de Guíxols.

Per altra banda, el 10 d'agost varen tornar a fer una altra exhibició per la Nit de la Sardana de Festa Major, a Malgrat de Mar. Varen ballar una sardana de lluïment i una de punts lliures al parc de Can Campassol.

 

esperant per actuar al Cortal Gran

 

Ballant damunt l'escenari del teatre de Sant Feliu de Guíxols

 

la colla sopant, després de l'exhibició al parc de can Campassol, de Malgrat de Mar

 

Les colles celebren la revetlla de Sant Joan

Les colles sardanistes de Cassà varen celebrar la revetlla de Sant Joan al seu local social. Va ser una vetllada amena i divertida amb un bon ambient.

 

 


estada de pretemporada a can Maiol

Els dies 27 i 28 d'abril, les colles sardanistes cassanenques varen gaudir d'un intens cap de setmana en una casa de colònies, que va fer les delícies dels més petits i va fer gaudir d'una sana convivència a les colles més grans.

 

 

La casa de colònies triada en aquesta ocasió va ser can Maiol, de Sant Andreu Salou, un espai molt bonic i ben arreglat per fer estades d'aquest tipus, que tenim ben a prop de casa. Llàstima que les condicions meteorològiques no fossin les més idònies, i la pluja i el fred varen condicionar els entrenaments, que no es varen poder fer a l'aire lliure. No cal dir que el gaudi no va estar exempt d'intensos entrenaments per afrontar la temporada, que comença el 5 de maig amb dos concursos, Ripoll i Figueres.

Les colles que en varen participar al complet varen ser l'alevina IL·LUSIONS, la infantil ESTEL DE LES GAVARRES, i la colla gran MANS AMIGUES, mentre que els membres de la colla veterana AMICS DANSAIRES no hi varen fer nit.Més fotos aquí: estada de pretemporada a can Maiol


Darrera actualització de dimarts, 15 d'abril de 2014 08:16
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.