Identificacióconcurs de LLoret 2014 PDF Imprimeix Correu electrònic

brillant classificació de MANS AMIGUES per a la final A del campionat de Catalunya

Gran afluència de colles en aquest concurs de LLoret, puntuable per al campionat comarcal i de repesca per al campionat de Catalunya de colles grans.

 

 

La presència de les colles cassanenques va estar formada per l'alevina TAPS (3a. classificada), la infantil ESTEL DE LES GAVARRES (1a. del seu grup), les colles grans CELÍSTIA (4a.) i MANS AMIGUES (campiona en les tres sardanes de lluïment i brillantment classificada per a la final A, la champions del sardanisme de competició), i la veterana AMICS DANSAIRES (3a. en la categoria veterana, i a més, varen resoldre la sardana revessa). A la foto, la colla AMICS DANSAIRES en una sardana de lluïment.

.

...totes les fotos aquí...................

.

Darrera actualització de dissabte, 13 de setembre de 2014 14:34
 
concurs d'Olot 2014 PDF Imprimeix Correu electrònic

Olot, un altre concurs afectat per la meteorologia

Si bé a l'hora del concurs el temps ja s'havia estabilitzat, l'intens ruixat de mitja tarda va obligar l'organització a traslladar el concurs a un pavelló. Amb una participació notable gràcies a l'assistència de la majoria de colles del campionat comarcal i a la presència d'algunes colles lliures que també s'hi varen sumar, la representació cassanenca va estar formada per: TAPS, IL·LUSIONS, ESTEL DE LES GAVARRES, CELÍSTIA i AMICS DANSAIRES. Mentre les tres primeres varen quedar campiones en les seves respectives categories, les altres dues varen assolir la tercera posició a la classificació.

 

.

totes les fotos aquí ..............

.

Darrera actualització de dimarts, 2 de setembre de 2014 10:20
 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 5 de 23

Agenda
Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.