Identificacióconcurs de Salt PDF Imprimeix Correu electrònic

Bon resultat de les colles de Cassà en un concurs amb poca participació

 

 

La temporada estiuenca i la coincidència amb dos altres concursos el mateix dia i hora (Vic i Vilanova i la Geltrú) varen minvar considerablement l'assistència de colles a aquest concurs, que any rere any veu reduïda la seva participació.

Les colles alevines Estel de les Gavarres i Taps varen aconseguir, respetivament, el primer i el tercer lloc a la classificació. La colla Celístia va obtenir el segon lloc i la colla veterana Amics dansaires va ser la colla amb la millor puntuació però va acabar empatant a la segona posició a causa d'una penalització deguda a un error de fiscalització.


..més fotos aquí


Darrera actualització de divendres, 18 de juliol de 2014 09:01
 
colla Mans amigues a l'auditori de Girona PDF Imprimeix Correu electrònic

Concert de cant coral CANTEM EN LLIBERTAT

Després del que podríem qualificar d'assaig general a la Jonquera, el diumenge 22 de juny es va desenvolupar el concert "de debò" a l'auditori de Girona. La colla sardanista MANS AMIGUES, de Cassà de la Selva, hi va posar el seu granet de sorra tot ballant les conegudes sardanes l'Empordà i És la moreneta, mentre les 18 corals juntes hi posaven la veu. L'acte és una iniciativa de  l'Agrupació Coral de les Comarques de Girona, en commemoració del tricentenari de 1714.

En podeu veure totes les fotos i dos vídeos de la diada en els enllaços adjunts. En un vídeo tenim la colla MANS AMIGUES interpretant la sardana l'Empordà, i en l'altre tenim una interpretació de els Segadors, himne nacional de Catalunya, a càrrec de tots el cantaires, amb el suport musical del grup de folk i música tradicional els Groullers

.

 

.més fotos aquí

.

Darrera actualització de dimecres, 25 de juny de 2014 08:44
 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 7 de 23

Agenda
Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.